Forum

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.





Sider: [1]
Forfatter Emne: Antenne problem på GTV
ThomasJens-
en
Grøn
Indlæg: 9
Permalink
Send besked
Indlæg Antenne problem på GTV
den: May 10, 2013, 14:42
Citat

Hej Med Alfister.

Har et lille problem med antennen på min GTV, Håber der er en der kan hjælpe.
Det sidste led af antennen vil ikke gå med ned sammen med de andre led, så det stritter op, pænt irreterende.
Jeg har prøvet at "hive" lidt iden uden det hjalp 😕 har også prøvet at sprøjte noget wd40 på uden resultat 😐

Nogen der har et trick, eller lyder det som en ny antenne ?

Mvh
Thomas

Riis
Moderator
Indlæg: 147
Permalink
Send besked
Indlæg Re: Antenne problem på GTV
den: May 10, 2013, 21:04
Citat

Næ jeg har ikke lige et tip, ud over og afmontere den og prøve og afskille den, og gøre den ren. Der er sikkert rust nede i den.
Typisk er det tegn på, at den vil ha en ny, så du kan da lige så godt prøve og kigge i den, samt gøre den ren og smøre den op.

Min Alfa.
Alfa 159 2.4 210hk

ThomasJens-
en
Grøn
Indlæg: 9
Permalink
Send besked
Indlæg Re: Antenne problem på GTV
den: May 11, 2013, 11:15
Citat

Tak for svar Riis.

Den har nu besluttet sig for at virke igen, tror det er wd40 der lige skulle have lov til at virke, men begynder den at lave bøvl igen, må jeg have skilt den af, håber ikke motoren skal skiftet har set et sted den koster 2400.-

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.34 ; Side indlæst på: 0.018 sekunder.
Kommentarer lukket til Forum